Tipioğlu’na Yiğidolardan büyük ilgi

22 Nisan 2023 13:49
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu ziyaret ettiği Kocaeli Sivaslılar Derneği’nde Yiğidolarla kucaklaştı. Sivaslıların büyük ilgisiyle karşılanan Tipioğlu, vatandaşların bayramını kutladı.

AK Parti Kocaeli’de 14 Mayıs’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, Kocaeli Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti. Sivaslıların yoğun ilgisiyle karşılanan Veysel Tipioğlu vatandaşlarla kucaklaşarak Ramazan Bayramı’nı kutladı.

“ARTIK SÖZ DİNLEYEN DEĞİL, SÖZ DİNLETEN BİR TÜRKİYE VAR”

Sivaslılarla sohbet eden Tipioğlu yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’da Türkiye için önemli bir seçim yapacağız. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyada saygınlığı ve itibarı olan bir lider. Daha geçen yıl Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte dünyada bir gıda krizi meydana geldi.  Savaşan iki ülkeyle diploması yürüterek bu sorunu çözen Sayın Cumhurbaşkanımız oldu. Türkiye artık söz dinleyen değil, söz dinleten bir ülke” dedi.

“KARADENİZ GAZI BİR İRADENİN ESERİ”

Karadeniz’de gaz rezervi bulunmasının güçlü bir irade, istikrar ile gerçekleştiğini vurgulayan Tipioğlu, “Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır diyerek bir yola çıkıldı. Bugün geldiğimiz noktada Karadeniz’deki gaz rezervimiz 710 milyar metreküpe ulaştı. Bu işler güçlü bir irade ve istikrarla meydana çıkıyor. Bizim Türkiye için daha yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİN GÜÇLENMESİNİ İSTEMEYENLERİ ÜZDÜK”

Karadeniz gazının konutlarda ilk 1 ay tamamen ücretsiz, 1 yıl boyunca da mutfak ve su ısıtmada kullanılan kısmının ücretsiz olarak kullanılacağını söyleyen Tipioğlu, “Bu başarıyla ülkemizin kalkınmasını, güçlenmesini istemeyenleri çok üzdük. Ama 85 milyon millet olarak mutluluğu ve gururu birlikte yaşıyoruz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X