Türkçüler'den İzmit'te Suriyeliler açıklaması "Uyuyan devi uyandırdınız!"

18 Haziran 2023 17:29
Kocaeli'de öğrenci ve gençlerden oluşan İzmitli ve Gebzeli Türkçüler kent meydanında basın açıklaması yaptı

Kocaeli'deki öğrenciler ve gençler tarafından bu yıl oluşturulan İzmitli Türkçüler ve Gebzeli Türkçüler İzmit Kent Meydanında basın açıklaması gerçekleştirdi. 2011 yılından bu yana yurda kontrolsüz bir şekilde giren milyonlarca kaçak ve göçmen Suriyelilere ve hükümet politikalarına tepki gösterdiler. İzmitli Türkçüler Başkanı Recep Mert ve Gebzeli Türkçüler Alaaddin Kürşat Derebaş Başkanlığında Ne Amerika ne Rusya ne Çin
Her şey Türklük için!
Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet sloganlarıyla toplanan grup basın açıklamasında "2011 yılında Suriye'de başlayan iç savaşın faturası "Biz ensarız, onlar muhacir" zihniyetinin, din kardeşliği kisvesi altında Türk milletine kesilmiştir. Nasıl olur da bu din kardeşleri Kerkük’e ses çıkarmaz, Doğu Türkistan’a göz yumar anlamış değiliz.
BUGÜNDE AYNI RUH VE ŞUURLA
Türkçüler, ilk günden beri süregelen tehlikeyi sezip gereken önlemlerin alınması için canla başla mücadele ediyor. Türkçüler; Türk milletinin istiklal müdafaasında, 1000 yıl önce Çin’de nasıl savaştıysa, 100 yıl önce Çanakkale’de nasıl savaştıysa bugünde aynı ruh ve şuurla bu vatan toprağı için savaşını her daim sürdürecektir.
ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ
Bugün sayısı 13 milyonu aşan kaçak ve sığınmacılar, güvenlik zaafiyetini yıkmaya çalışıp; toplumun demografisini, kültürünü ve ekonomik yapısını her geçen gün süratle bozmaktadır. Biz Türk milletinin savunucuları olarak buna asla geçit vermeyeceğiz.
AYŞEGÜL AYDIN'I UNUTMADILAR
Allahın yolunu kitabında değil şeyhlerde hocalarda arayanlar, Ayşegül Aydın ve nice canlar katledilirken sesi çıkmayanlar, “Sığınmacılara faşizm uygulanıyor” diyerek özgürlük, eşitlik ve entegrasyondan bahsedenler, Gizli foncular, klavye delikanlıları, kürsü sahtekarları, koltukçu hainler; İyi dinleyin:
UYUYAN DEVİ UYANDIRDINIZ!
Köy köy, sokak sokak, şehir şehir; Uyuyan devi uyandırdınız! Bu bedellerin, bu canların hesabını soracak milli şuur kapde ıda. Bütün bunlar olurken, avrupa’ya gelen sığınmacıları Türkiye’ye sıkıştırmaya çalışan avrupa zihniyetine şunu da anımsatalım: Türk’ün zamanında yaptıklarını hatırlatır, her yüzyıl uğraşıp başaramadıkları kaidenin devam edeceğini bilmelerini isteriz. Çünkü, Türk vatanı tatil beldesi değil Çünkü, Türk vatanı sahipsiz ve öksüz değil."ifadelerini kullandı

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X