TUTUŞ SAHADAN AYRILMIYOR

06 Aralık 2023 12:08
İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti’den başvurusunu yapan Muharrem Tutuş, ziyaretlerine devam ediyor. Planlanmış ziyaret programları ile çalışmalarına aralıksız devam eden Tutuş, vatandaşlar ile kurduğu gönül bağını genişleterek, STK ve Oda Başkanlarına düzenlediği programlar ile tüm dinamiklerin desteğini almayı hedefliyor.

“ODALARI ZİYARET ETTİ”

‘Yeni İzmit’ sloganı ile İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecini başlatan Muharrem Tutuş, ziyaret programlarına devam ediyor. Bu anlamda düzenlediği ziyaret programı doğrultusunda; Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş’u, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı’yı, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu’nu, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer’i, Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı'yı,Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar'ı,Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt'u,Kocaeli Tuhafiyeciler Oda Başkanı Mehmet Eken'i,Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı İsmail Şalgam'ı, Kocaeli Ayakkabıcılar Odası Sultan Çavdar'ı,Kocaeli Lokantacılar Odası Mehmet Özkanlı'yı, Gebze Kuaför ve Berberler Odası Başkanı Metin Yaşar'ı, Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Şenol İkizek’i ziyaret etti.

“İLGİ GÖRÜYOR”

Hemen hemen her gün İzmit’te toplumun her kesimini kucaklayan ziyaretler yapan Muharrem Tutuş, süreç içerisinde gerçekleştirdiği nokta ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve mahalle buluşmaları da gerçekleştiren Tutuş, İzmitlilerden büyük ilgi görüyor.

ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

AK Parti’den İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Muharrem Tutuş’un teşkilatın yanı sıra İzmit’in tamamında destek görmesi, aday olması noktasında ibrenin kendinden yana dönemsini de sağlıyor. Bu sebepten İzmit’te yapılan kamuoyu araştırmaları ve anket çalışmalarına da bakıldığında ismi ön plana çıkan Tutuş’un adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X