OĞUZHAN UĞUR YETKİLİLERE SESLENDİ “Uğraşıyoruz” deyin ama “yetişiyoruz” demeyin”

08 Şubat 2023 02:59
YouTuber ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yetkili büyüklerim Halen ulaşılamayan mahalleler var. “Çok büyük afet” deyin, “uğraşıyoruz” deyin ama “yetişiyoruz” demeyin.”

 

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle çok sayıda kişi yaşamını yitirdi, binlerce kişi yaralandı. Yıkıcı afetin ardından ise pek çok ünlü isimden destek paylaşımları gelmeye başladı. Felaketin yaşandığı ilk günden bu yana ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla destek olmaya çalışan YouTuber Oğuzhan Uğur daha sonra deprem bölgesine giderek buradan vatandaşlara bilgi aktarmaya devam etti.

“ŞÖYLE HIZLIYIZ, BÖYLE YETİŞİYORUZ DEMEYİN”

Uğur son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise yetkililere seslendi. Hala ulaşılamayan mahaller olduğuna vurgu yapan Uğur, “Yetkili büyüklerim. Üzüldüğünüze, herkese yardım etmek istediğinize eminim. Fakat kamera önüne geçip “şöyle hızlıyız, böyle yetişiyoruz” vs. demeyin. Yetişemiyorsunuz çünkü. Halen ulaşılamayan mahalleler var. “Çok büyük afet” deyin, “uğraşıyoruz” deyin ama “yetişiyoruz” demeyin.” Dedi

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X