ÜNLÜ ACUR’U HEDEF ALDIĞI PAYLAŞIMI SİLDİ! “BİR SABAH UYANDIĞINDA KOLTUĞUNU ALTINDA BULAMAYABİLİRSİN”

27 Şubat 2023 12:54
MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur’u hedef alan bir paylaşımda bulundu. Fakat kısa süre sonra o paylaşımı sildi.

 

10 kentte yıkıma neden olan depremlerin ardından Fenerbahçe-Konyaspor maçı ve sonrasında Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesinde de tribünlerden 'hükümet istifa' sloganları yükseldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli o sloganları hedef alarak “Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. “ ifadelerini kullandı.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Bahçeli’nin bu açıklamasının altına İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur da yorum yaparak ;”Asıl seni seyircisiz oynatmak lazım” dedi.

Acur’un bu çıkışına MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek ;” “Sayın il başkanı; Popülist siyaset yapmak Adına, tribünlere oynamak adına haddini aşmışsın Bir sabah uyandığında koltuğunu altında bulamayabilirsin, Benden sana tecrübe nasihati, bunu da herkese yapmam” ifadelerini kullandı. Fakat Ünlü’nün o paylaşımı kısa bir süre sonra kaldırdığı görüldü.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X