YAŞAR’DAN TUTUŞ’A “EL İNSAF MUHARREM BEY”

27 Şubat 2023 11:45
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından Kızılay’ın deposundaki çadırları Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne parayla sattığı ortaya çıkmış ve duruma tepkiler büyümüştü.


AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ise yaptığı açıklama ile “KIZILAY'ın çadır üreten şirketi, #AHBAP derneğine, size çadır satamayız deseydi ve satmasaydı; Vay efendim, depoda çadırlar çürürken, parasıyla bile depremzedelere çadır götürülmesi engellendi, millet ölüme terk edildi diyeceklerdi...” ifadelerini kullandı.

Tutuş’un bu açıklamasına İYİ Parti Kocaeli İl Muhasibi Bahadır Yaşar tepki gösterdi.

“BEDELSİZ GÖNDERECEĞİNİZ ÇADIRLARI PARAYA DÖNÜŞTÜRMÜŞSÜNÜZ”

Yaşar şu ifadeleri kullandı;”İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve AKP grup Başkanvekili Sn. Muharrem TUTUŞ, Allah aşkına Millet’e bedelsiz göndereceğiniz çadırları paraya döndürmüşsünüz sonra çıkıp satmasaydı şu olurdu, bu olurdu diyorsun. Mesele Ahbap veya KADEM değil mesele o çadırların ivedilikle bölgeye bedelsiz sevk edilmesi.

“EL İNSAF BE MUHARREM BEY”
Sen ve senin gibiler olayı çok yanlış anlamış. Mesele kimin kâr ettiği veya zarar ettiği değil, mesele o bölgede ki insanların sizin sattığınız ve paraya ( size göre YARDIM) dönüştürdüğünüz çadırların tekrardan 3 gün içinde dikilip hazırlanıp bölgeye sevk edilmesi ve o insanların 3 gün boyunca yağmurda veya karda kısaca soğukta kalması…!
El insaf be Muharrem Bey El İnsaf…”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X