Zeytinoğlu istifa edecek mi?

17 Şubat 2023 10:06
Kocaeli Sanayi Odası Ayhan Zeytinoğlu’nun “Depremzedelere iş vermeyin” sözlerinin ardından istifasını isteyen isimler oldu. Başkan Zeytinoğlu istifası talebi ile ilgili bugün düzenlediği basın açıklamasında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli sanayi Odası Meclis toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Başkan Ayhan Zeytinoğlu gerçekleşen toplantıda Meclis Üyelerine ilginç bir uyarıda bulundu. Deprem felaketinin ardından ilimize gelen depremzedelerin işe alınmaması yönünde telkinde bulunan başkana tepkiler de çığ gibi büyüdü. Bugün o sözlerine açıklama getirmek için basın açıklaması düzenleyen Zeytinoğlu gelen eleştirilere ve istifa istemi üzerine de açıklamalarda bulundu.

“SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL”

“İstifa söz konusu bile değil öyle bir şey düşünmüyorum. Gelen tepkileri de insanların benim ne söylemek istediğimi anlamadıklarını düşünüyorum. Bu toplantıyı yapmamın nedeni beni daha iyi anlasınlar çabasındayım. Bizim oda olarak partilerle bir kopukluğumuz yoktur, siyaset şapkamız yoktur. Biz devlet için varız. Bizim amacımız o bölgelere nasıl yardım edebiliriz bütün derdimiz bu o arkadaşalar ne demek istediğimi anlamadı ama suçlamıyorum ben iyi anlatmadım. Bizim o hassas bölgelerimizi bir an önce eski kapasitesine getirmek için ne yapabiliriz kafasındayız. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X