Başkan Büyükakın "KILIÇDAROĞLU'NU ÇOK SEVDİĞİ MUTFAĞINA YOLLAYACAĞIZ"

08 Mayıs 2023 02:26
Yenidoğan-Serdar seçim ofisinin açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın"Kılıçdaroğlu'nu mutfağına, çok sevdiği mutfağına yollayacağız.Sayın Cumhurbaşkanımızı yine külliyeye göndereceğiz"dedi

AK Parti’de seçim irtibat ofislerinin açılışı İzmit Yenidoğan-Serdar ile devam etti. AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti izmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve Milletvekili adaylarının meşalelerle karşılandığı programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da TOGG ile katılınca coşku ikiye katlandı. Programa; AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ve Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve çok sayıda partili de katıldı.


"TÜRKİYE'NİN DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ"

Yenidoğan ve Serdar mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Başkan Büyükakın; " Allah heyecanınızı ziyade eyesin.İstanbul'da bugün hangi heyecan yaşandıysa Kocaeli'de de Kocaeli'nin her mahallesi'nde de aynı heyecan yaşanmaya devam ediyor.Allah'ın izni ile bu heyecan 14 Mayıs'a kadar devam edecek.İnşaallah 14 Mayıs akşamı hep birlikte Türkiye'nin demokrasi bayramını kutlayacağız.Şimdiye kadar hem Yenidoğan, hem de Serdar bize hep destek oldu, tam destek oldu.


"SAKIN ONLARIN OYUNLARINA GELMEYİN"

Coşkulu kalabalık tarafından sürekli sloganlar ile konuşması kesilen Başkan Büyükakın konuşmasının devamında ; "Kardeşlerim, bir tarafta yapım ekibi var, bir tarafta yıkım ekibi.Sürekli yalanlarla, dolanlarla, provakasyonlarla, bu memleketin huzurunu, bu memleketin ileriye gitmesini, engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Bugün yine aynı şeyi denediler.Erzurum'u proveke etmek istediler.Yaşanılan olayın üzerinden seçim safhasında kaybedeceklerini anladıklarından dolayı bu ülkeyi proveke etmek, yine mağdur edebiyatı yapmak istediler.Sakın onların oyunlarına gelmeyin, sakın ola ki, uyanık olun .14 Mayıs'a kadar provakasyonlara karşı sizleri bir kez daha uyarmak istiyorum.Proveke etmek isteyen, huzuru kaçırmak isteyen olabilir. 14 Mayıs akşamına kadar, o akşam da dahil olmak üzere son derece efendi bir şekilde, demokratik bir şekilde, seçim sathı mahallini tamamlayacağız.Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımıza Kocaeli'nden en büyük desteği vereceğiz.


"KILIÇDAROĞLU'NU ÇOK SEVDİĞİ MUTFAĞINA YOLLAYACAĞIZ"

Biz ne vaad ettiysek yapan bir iktidarız.Hiç yalana baş vurmadık, size hiç yalan söylemedik.Hiç bir zaman yapmayacaklarımızı vaad etmedik.Onlar elektiriği, suyu, gübreyi, bedava vereceğiz dediler.Hatta yetmedi, 'traktör vereceğiz' dediler.Traktör veren gördünüzmü hiç? Görmediniz.Size 'namus sözü' dediler, 'işçileri atmayacağız' dediler, sözünde durdular mı? Durmadılar.İşçileri birer birer kapının önüne koydular.Onların sözüne inanılır mı? Onlara güvenilir mi?Ya reisin lafıyla nereye gidilir?

"KILIÇDAROĞLU'NA NE DİYECEĞİZ 'BAY BAY KEMAL'

Ama bunun için 14 Mayıs bütün seçimlerin seçimi.Allah'ın izniyle bu seçimden de zaferle çıkacağız.Yine onlar diyecek ki, 'adam yine kazandı' çünkü niye adam, adam adam.Sayın Kılıçdaroğlu'na ne diyeceğiz 'bay bay Kemal'.Kılıçdaroğlu'nu mutfağına, çok sevdiği mutfağına yollayacağız.Sayın Cumhurbaşkanımızı yine külliyeye göndereceğiz.Yeni hayallere kavuştursun, yeni yatırımlar, büyük projeler yapsın, Dünya'ya karşı memleketin, milletin sesini yüceltsin, mazlumların umudu olsun diye Cumhurbaşkanımızı 14 Mayıs akşamı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız.Millet burda, millet sonuna kadar AK Parti'nin yanında, Cumhurbaşkanımızın yanında.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X