‘MUHTARLIK TECRÜBE İSTER’

28 Kasım 2023 09:27
Başarılı bir şekilde iki dönemdin Şirintepe Mahallesi Muhtarı olarak vazife yapan, yaptığı güzel hizmetlerle mahalle sakinleri tarafından oldukça çok sevilen Muhtar Nilgün Düzen; üçüncü dönem için yeniden muhtarlığı aday olduğunu belirterek, ‘Muhtarlık bir tecrübe işidir’ dedi.

Mahalleye hizmet vermek amacıyla elinden gelen gayreti gösterdiğini, gece-gündüz demeden çalıştığını belirten Nilgün Düzen, “ 45 yıldır muhtarlığını yapmış olduğum Şirintepe Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. 6 kadın 2 erkek azamla, mahalle sakinlerimizin hizmetindeyim.  Bu güne kadar bana destek veren her bir mahalle sakinime teşekkür ediyorum. Hizmetlerin devamı için muhtarlığa yeniden adayım.” Dedi. 

‘ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK

Bu güne kadar çok önemli hizmetlere imza attığını belirten Nilgün Düzen, yaptığı hizmetleri şu şekilde sıraladı:

Koruma Klor ve Aktaş Kimya Fabrikası’nın Kortaş Liman Hizmetleri tarafından yapılması planlanan limanı mahalle halkıyla birlikte önledik; izin vermedik. Mahallemizde ulunan yarım asırlık 7. Boru İlköğretim Okulunu yeniledik. Kazım Karabekir Caddesi’nin elektrik direklerini yaptırdık. Mahallemizin farklı bölgelerine 4 adet çocuk parkı yapımını sağladık. İhtiyaç duyulan yerlere kaldırım yaptırdık; yolların asfaltlanmasını sağladık.  Diyarbakır Ergani ilçesindeki bir kardeş okula 4 bin kitap bağışında bulunduk. Gazeteci Mustafa Eranıl tarafından kurulan Şehit Kütüphanelerine çok sayıda kitap desteğinde bulunduk. Kültür Gezileri düzenledik. İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi ile birlikte başlatılan çocuk ödül market projesini mahallemizde hayata geçirdik.  Mağdur ailelerimizin her daim yanında olmaya çalıştık. Sosyal Sorumluluk projelerinde her daim aktif bir şekilde bulunduk. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın giyim ihtiyaçlarını karşıladık. Okul döneminde kırtasiye yardımında bulunduk. 4 mağdur üniversite öğrencimize burs verdik.  Hayırseverler vasıtasıyla özellikle pandemi döneminde zorda kalan ailelerin faturalarını ödedik; bakkal borçlarına destek olduk.  Elâzığ’da ki bir okulumuzun spor malzemeleri konusunda destek verdik.  Mahallemizde bulunan sağlık merkezimize engelli tuvaleti yaptırdık. Yollar ve çevre düzenlemesi yapıldı.  İhtiyaç d uyulan sokaklarımızda istinat duvarları, demir korkuluk ve merdivenler yaptırdık.”dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X