CHP’LİLERİN TEBRİK ETMEDİĞİ BAŞKANI TUTUŞ MECLİSTE KUTLADI

04 Nisan 2023 15:35
CHP İzmit İlçe Başkanı olarak atanan Gökhan Darcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP’li isimlerin aksine AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş Darcan’ın başkanlığını mecliste kutladı.

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplatışı bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleşen toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.
Mecliste gündem öncesi söz alan AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş, CHP İzmit İlçe Başkanlığına atanan Gökhan Darcan’ı tebrik ettiğini söyleyerek kutladı.

DARCAN’I ES GEÇTİ TUTUŞ’U KUTLADI


Bilindiği gibi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başta olmak üzere CHP’li pek çok isim tarafından ziyaret edilmeyen ve başkanlığı kutlanmayan Darcan’ın atanması sırasında başkan Hürriyet karşı bir liste çıkararak Dalistan Filiz’i desteklemişti. Çabalarının boşa çıkmasının ardından ataması yapılan Darcan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunmamıştı. Tutuş’un Darcan’ın başkanlığını mecliste kutlamasının ardından ise kendi partisinin başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmayan Başkan Hürriyet AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına atanan Muaharrem Tutuş’a hayırlı olsun diyerek kutladı.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X