SOĞANIN CÜCÜĞÜYLE,DÜNYANIN İLK YERLİ VE MİLLİ GEMİSİ BİR OLUR MU?

11 Nisan 2023 03:09
İzmit Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Şener İnce;” Hiç soğanın cücüğüyle,Dünyanın ilk Yerli ve Milli gemisi bir olur mu???”


Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi, Türkiye'nin de en büyük askeri gemisi TCG Anadolu donanmanın hizmetine girdi. Gemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Muhalefet kanadından da peş peşe övgüler geldi.

“ASIL GÜNDEM SOĞAN”

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Şener İnce ise sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak mutfağından yayınladığı ilk videoda ‘Asıl gündemimiz budur’ diyerek elindeki soğan ile yaptığı açıklamayı hatırlattı. Kılıçdarolu “Ben geldiğimde demokrasi gelecek, para akacak alım gücünüz artacak. O kalırsa elimdeki kuru soğan olacak 100 TL şimdi bile kilosu 30 TL utanmıyorlar” ifadelerine yer vermişti.

“BİRAZ ÖTEDE OYNAYIN, BİZİM ÇOK İŞİMİZ VAR”

İnce, Kılıçdaroğlu’nun soğanlı açıklamasının fotoğrafı ve TSK envanterine giren Türkiye’nin en büyük ve ilk askeri amfibi hücum gemisi, dünyanın ise ilk SİHA gemisi TCG Anadolu’nun fotoğrafını paylaşarak;” Hiç soğanın cücüğüyle,Dünyanın ilk Yerli ve Milli gemisi bir olur mu??? Biz Dünyaya meydan okuyup Türkiye Yüzyılını inşa eden ADAM’ın peşinden gitmeye Siz de soğanın cücüğüyle oynamaya devam edin,oynayın gülün Ama biraz ötede oynayın Bizim çok işimiz var çoooook…” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X