TALHA KÖS

02 Aralık 2023 13:45
AK Parti İzmit Belediyesi aday adayı Talha Kös, Gazetemizi ziyaret etti. Kös, gerçekleştirdiği ziyarette süreç ile alkalı bilgilendirmelerde bulundu.

31 Mart 2024 gerçekleşecek yerel seçimlerinde AK Parti İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yapan Talha Kös, çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamda düzenlediği basın ziyaretlerine devam eden Talha Kös, gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.Gerçekleştirdiği ziyarette, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kös, ülke ve kent gündemiyle alkalı da önemli açıklamalarda bulundu.

"Liderimizden Aldığımız Bu Önem Ve Değer İle Önce Kendimizi Donanımlı Hale Getirdik"


Talha Kös yaptığı açıklamalarında : " Ben liderini iyi okuyan ve anlayan biriyim.Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatçılığının yanı sıra, başarılı bir belediye başkanlığı sonrası Allah'ın da yardımıyla ve milletimizin de teveccühü ile ülkemizin en üst makamlarına önce Başbakanlığa, oradan da Cumhurbaşkanlığı gibi yüce bir makama kadar yükselmiş bir isim.Yani yaşadığı şehir için dertlenmiş, daha sonra ülkesi için bu derdini sürdürmüş bir isim.Milletine hizmeti dert ve dava edinmiş bir isim.Bu anlamda yerel yönetimleri, yerel yöneticileri önemsediğini de biliyorum.Liderimizden aldığımız bu önem ve değer ile önce kendimizi donanımlı hale getirdik, ehliyet ve liyakat sahibi bir birey haline getirdik. Daha sonra da İzmit'in yeni bir hikayesini yazmaya aday adayı olduk.


"İzmit'Te Tam 5 Yıllık Bir Kayıp Söz Konusu"


Zaman hızlıca akıp gidiyor.Nüfusumuz artıyor, kentimiz süratla göç almaya devam ediyor. Bu durum da eğer zamanın ve makamın yani mekanın değerini bilmediğimizde, doğru yatırımlamala ile planlamalar ile önlemini almadığımızda içinde yaşayanlar olarak çile haline dönüşüyor.İzmit günlük yaklaşık 1,5 milyon nüfusu barındırıyor. Doğru planlamalar yapmaz, İzmit içerisinde bulunan bu sıkışıklığa dur diyerek önlem almazsak, durum kontrol edilemez bir hal alacak.Bu sebeple İzmit'te tam 5 yıllık bir kayıp söz konusu.Burası merkez ilçe ve İzmit ideolejik saplantılar ile kaybedilecek, zamanı boşa harcanacak bir ilçe değil.


"Ben Bu Kentin Çocuğu Olarak Dertliyim"

Önümüzdeki seçimler şehirler için çok önemli.Aslında bizler yerel seçimlerde adayı seçerken şehrimizin geleceğini de belirliyoruz.Bu anlamda İzmit artık hak ettiği yere gelmeli.Sıkışmış durumda ve yakında adım atılamaz hale gelecek.Ben bu kentin çocuğu olarak bu anlamda dertliyim.Deprem kuşağı üzerinde yaşıyoruz.Şehirlerimizi bu gerçek unutularak inşa edemeyiz. Akılcıl çözümler ile dönüştürmeliyiz.İzmit'in kaybedecek bir saniyesi bile yok.


"Teşkilatımız İle Uyum İçerisinde Olmamız Bizim Elimizi Kuvvetlendirir"

Teşkilatlarımız bizim en önemli rehberimiz.Mahalle başkanlarımız, yaşadıkları mahallelerinin aslında belediye başkanı gibi .Teşkilatımız ile uyum içerisinde olmamız bizim elimizi kuvvetlendirir.Bu bulunmayacak bir fırsat.Böylesine güçlü ve yaşadığı şehir için dertlenmiş mensuplarla dolu bir teşkilat varsa elinizde işiniz daha da kolaylaşır.Size sadece yönetmek kalır.Bu bağ kopacak bir bağ değil, daha da kuvvetlenecek bir bağ olmalı. Ben bir mahalle hakkında bir proje yapacaksam, benim ilk istişare edeceğim isim o mahallenin muhtarı ve mahalle başkanları olacak.


"Aday Kim Olursa Olsun Sahalarda Olmaya Devam Edecağim"

Ben şuan İzmitimiz için aday adayı oldum.Süreç devam ediyor.Benim gibi başvurusunu yapan birbirinden değerli 2 arkadaşımız daha var. Kamuoyu yoklamaları, anketler derken temayüllerimiz de yapıldı.Süreç Ankara'da devam ediyor.Parti içi istişareler de devam ediyor.Ben aday kim olursa olsun sahalarda olmaya devam edecağim.Diğer arkadaşlarıızdan biri dahi açıklansa yanlarında olacağım.İlk hedefimiz elbette İzmit'i bu yönetilemez durumdan kurtarmak. Çünkü İzmit daha fazla vakit kaybetmemli. Eğer biz olursak, ehliyet ve liyakat sahibi kadrolar oluşturarak hızlıca ilk hedefimiz İzmit'i depreme dayanıklı ve hazırlıklı hale getirmek olacak."dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X