“KILIÇDAROĞLU’NU SEÇİMİN GALİBİ İLAN EDENLER GÖREV BAŞINDA” TÜRKKAN’DAN BALON ANKET TEPKİSİ!

17 Ağustos 2023 09:45
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, geride bıraktığımız seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçimin kazananı olarak gösteren anket şirketlerinin yine görev başında olduklarını söyledi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, seçimden sonra ittifakın dağılması ile eleştirinin şiddetini artırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla CHP’yi topa tutan Türkkan, yerel seçimlerde ittifak yapmanın daha önce kendilerine bir şey kazandırmadığını söyleyerek İYİ Parti’ye zarar vereceğini açıklamıştı.

“MİLLET UNUTMAMIŞTI Kİ O BALON ANKETLERİ”

Türkkan bu kez de anket şirketlerini hedef aldı. Geride bıraktığımız seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçimin galibi olarak açıklayan anket şirketlerinin şimdilerde İBB Başkanlığına tekrar aday olacağını söyleyen Ekrem İmamoğlu’nu kazanan olarak göstermesine tepki gösterdi. Türkkan yaptığı açıklamada “Sayın Kılıçdaroğlu’nu % 60 ile seçimin mutlak galibi ilan eden sözde anketçiler yine görev başında. Aradan çok zaman geçmedi oysa; millet unutmamıştı ki o balon anketleri.” Dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X