Başkan Büyükakın: Asıl güç sivil toplum ve gönüllülük hareketlerindedir

16 Ağustos 2023 10:54
Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisini konuk eden Başkan Büyükakın, “Gençleri geleceğe hazırlama konusunda fikir dünyasının daha fazla desteğini almalıyız” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Çelikbilek ve yönetimiyle buluştu. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ın da yer aldığı birliktelikte Gençlik Konseyinin enerji dolu yönetimiyle bir araya gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, “Şehrimizin geleceği ve gençlerimizin gelişimi adına ürettiğiniz projeler için sizlere öncelikli olarak çok teşekkür ediyorum. Azmi ve çalışkanlığı ile bizi her zaman gururlandıran gençlerimizin tüm çalışmalarında destekçisi olmaya devam edeceğiz” vurgusunu yaptı.

 

“FİKİR, İŞ VE SANAT DÜNYASININ DAHA FAZLA DESTEĞİNİ ALMALIYIZ”

Kocaeli Gençlik Meclisi’nin ürettiği projeler hakkında bilgi alan, yaptıkları çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini bir kez daha ifade eden Başkan Büyükakın, “Gönüllük esası çalışmanızın çok kıymetli olduğunu söylemek isterim. İnşallah güzel hizmetler yapacaksınız. Gençlik meclisinin katılımcılarını daha da çoğaltmanızı, süreçlere katılımları artırmanızı özellikle istiyorum.  Kente aidiyet duygularının geliştirilmesi noktasında da her yaş grubuna hitap etmenizin ayrı bir önemi olduğunu da vurgulamak istiyorum. Şehrin faaliyetlerine katkı vermek, her konuda çalışmalar yapmak ve kentimizin uzun vadeli çalışmalarına destek olmak için çok geniş katılımlı etkinlikler yapmalıyız. Gençleri geleceğe hazırlama konusunda fikir dünyasının ve iş insanlarının bunun yanında sanatçıların daha fazla desteğini almalıyız” diye konuştu.

 

“HAYATI, BİRKAÇ GAYRETLİ İYİ İNSAN DEĞİŞTİRİR”

Proje ve hizmetlerde merkeze gençleri almanın da altı çizilen birliktelikte Başkan Büyükakın, “Şehrimizin geleceğine dönük olarak tüm çalışmalarda siz gençlerin yer almalarını istiyoruz. Geleceğin dünyasında risk oluşturacak konularda inisiyatif almanızı da istiyorum. Sizlerden birçok konuda destek ve yol arkadaşı olmanızı da istiyoruz. Kocaeli, birçok şeyi hayata geçirmenizde size çok farklı fırsatlar sunan bir şehir. Bu fırsatları kullanmanızı istiyoruz. Sivil toplum kuruluşunun içinde olmak Kent Konseyinde olmak sizlere katkıda sağlıyor. Gelecekte bugünlerin faydasını göreceksiniz. Unutmayın ki, hayatı birkaç gayretli organize olmuş iyi insan değiştirir. Asıl güç sivil toplum ve gönüllülük hareketlerindedir. Yaptığınız işi ciddiye aldığınızı, önemli bir iş yaptığınızın farkında olmanız çok önemli. Sizlere teşekkür ediyorum ve üzerinize düşen vazifeyi hakkıyla yerine getireceğinize yürekten inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X