Başkan Özlü: Halkımızın Bize Olan Güvenini Boşa Çıkarmayacağız

03 Nisan 2024 12:53
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ni Başiskele halkının büyük teveccühü ile, en yakın rakibine yüzde 20 puan fark atan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrilerine teşekkür için ilçeyi adım adım yeniden gezmeye başladı.

Seçime bir gün kala dahi sahada durmadan koÅŸturan, bir oy farkla kazanacakmış gibi hemÅŸehrilerinin gönlüne dokunmaya devam eden BaÅŸkan Özlü, ilçedeki esnafları gezerek destekleri için teÅŸekkür etti. TeÅŸekkür ziyaretinde karşılaÅŸtığı BaÅŸiskeleli hemÅŸehrileriyle de kucaklaÅŸan Özlü, komÅŸularının hayır dualarını aldı.

 

"ŞİMDÄ° YENÄ°DEN GÜZEL Ä°ÅžLERE DEVAM ZAMANI"

 

BaÅŸiskele için birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel iÅŸlere, eserlere ve hizmetlere, gönüllere dokunmaya devam edeceklerini dile getiren BaÅŸkan M. Yasin Özlü, "Her zaman el ele, omuz omuza ve gönül gönüle verdiÄŸimiz BaÅŸiskele'mizin deÄŸerli insanlarına bize gösterdikleri büyük teveccühleri için çok teÅŸekkür ediyorum. Demokratik bir ortamda, suhulet içinde geçen bir seçimi daha geride bıraktık. Åžimdi yeniden güzel iÅŸlere devam zamanı. Åžimdi bize oy veren veya vermeyen tüm hemÅŸerilerimiz için Türkiye Yüzyılı'na yaraşır bir ÅŸekilde daha da çok çalışarak ilçemizi geleceÄŸe taşıma zamanı. Allah'ın izniyle halkımızın bize gösterdiÄŸi bu teveccühünü ve güveni asla boÅŸa çıkarmayacağız. Yeni dönemdeki vizyon projelerimizi tek tek hayata geçireceÄŸiz." dedi.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X