BU YARALARIMIZI DA HEP BERABR SARACAĞIZ BBP VE ALPERENLER 50 KİŞİLİK EKİPLE YOLA KOYULDU!

06 Şubat 2023 20:59
Kocaeli Büyük Birlik ve Alperen Ocakları teşkilatı Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında 50 kişilik bir ekiple afet bölgesine doğru yola çıktı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle parti görevlilerini ve mensuplarını arama-kurtarma çalışmalarına destek olmaya ve kan bağışında bulunmaları için çağrı yaptı.

"YARALARI HEP BERABER SARACAĞIZ"

Destici’nin bu çağrısının arından Kocaeli Büyük Birlik ve Alperen Ocakları teşkilatı 50 kişilik bir ekiple afet bölgesine doğru yola çıkmaya hazırlandı. Alperen Ocakları ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, afet bölgesindeki vatandaşlara ulaştırmak üzere pek çok yardım toplandığını söyleyerek; “Kocaeli teşkilatları olarak deprem bölgemize yardım için yardımlarımızı topladık. Birazdan tırımıza yardımları yükleyerek çıkacağız. Soba, tek kullanımlık gıdalar, çizme, mont, botlar odalar dolusu battaniyeler, tüpler, çocuk bezlerimiz var. Bu yaramızı da Allah’ın izni ile hep beraber saracağız ve daha güzel günler uyanacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X