Fikri Işık’tan İbrahim Şirin’e destek

01 Mart 2024 23:47
Derince’de programa katılan önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “İbrahim Şirin kardeşimizin Derince’ye çok önemli projeler kazandıracağına inanıyorum” dedi

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, bu kez MEMUR-SEN tarafından organize edilen Memur Buluşması programına katıldı. Programda Başkan Adayı Şirin ile birlikte önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Çetin, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve teşkilat yöneticileri de yer aldı.

 

HİZMET İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK

Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, yaptığı konuşmada Derince’ye hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirterek “Ben Derince’de doğdum, Derince’de büyüdüm. Şimdi de ilçemize hizmet etmek için belediye başkanlığı görevine talibim. Attığımız her adımda, dokunduğumuz her gönülde hemşerilerimizin sevgisini daha yakından hissediyoruz. İnşallah sizlerin de destekleriyle Derince’mize hizmet etme onurunu yaşayacağız” dedi.

 

ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRACAK

Cumhur İttifakı’nın milli birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu belirten Fikri Işık da konuşmasında, “Türkiye en fazla yatırımlarından birini savunma sanayine yaptı. Bugün bunun meyvelerini topluyoruz. Benim Milli Savunma Bakanlığı yaptığım dönemde de çok önemli adımlar attık. Ne iyi etmişiz de o gün bu projeleri başlatmışız” dedi. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere de vurgu yapan Işık, “Hizmetlerin devamı için İbrahim Şirin kardeşimiz adayımız oldu. Biz kendisine güveniyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Derince’ye önemli projeler kazandıracağına inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

...

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X