GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK GÖLCÜK’TE TÖRENLE ANILDI

10 Kasım 2023 10:43
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihal edilişinin 85. yıl dönümünde, Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen çelenk sunma töreniyle bir kez daha özlem, şükran ve minnetle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihal edilişinin 85. yıl dönümünde, Gölcük Anıtpark'ta tören düzenlendi. 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma törenine; Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askeri ve sivil erkân, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU

İlk olarak Gölcük Kaymakamlığı, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri, ardından da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saat: 09.05'de siren sesiyle beraber 2 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında sona erdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X