HASAN SOBA DA ADAY ADAYI OLDU

16 Mart 2023 12:37
AK Parti Gebze eski İlçe Başkanı Hasan Soba Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor.

AK Parti Gebze eski İlçe Başkanı Hasan Soba da aday adaylığı için bugün il binasında resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Soba burada yaptığı açıklamada;” 14 Mayıstaki vekillik için başvurumuzu yaptık. Gebze’de mahalle gençlik kollarında başladığım siyasi hayatıma meclis üyesi olarak devam ettim. Bundan sonra gece gündür demeden seçimleri kazanmak için bir nefer olarak en üst performansı göstermek için çaba sarf edeceğiz”dedi.

 

HASAN SOBA KİMDİR?

1975 Rize Doğumlu Hasan Soba, evli ve üç kız babasıdır. Ticaretle uğraşan Soba, Erciyes Üniversitesi Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi Muhasebe Finansman bölümünü okudu. AK Parti Gebze 5. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimle İlçe Başkanlığına getirilmişti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X