HÜSEYİN ÖZ ADAY ADAYI OLDU

16 Mart 2023 10:19
Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüler Derneği (KOSİD) Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Öz, AK Parti’den Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldu. Öz bugün resmi başvurusunu yaptı .

 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor.Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüler Derneği (KOSİD) Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Öz, AK Parti’den Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olmak için bugün resmi başvurusunu yaptı. 

Öz adaylık açıklamasında şu ifadelere yer vrdi;“Bu şehirde doğan, çocukluğundan bu güne acısını, tatlısını bu şehirde yaşayan, sivil toplum hayatı ile yine ömrünü bu şehre ve şehir insanına değer üretmeye adayan, kökleri bu şehrin mayası kadar eski bir mirasın bir parçası olma bilinci ve birikimiyle; şehrimiz için, Sn. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunun inşası için, kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev alma şerefini yaşadığım AK davamızın bir neferi olarak önümüzdeki genel seçimlerde hizmet aşkı ile elimizi taşın altına koyarak Kocaeli milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Umudumuz Kocaeli içindir. Umudumuz Türkiye Yüzyılı’nın inşasıdır. Derdimiz de sevdamız da kavgamız da şehrimiz ve ülkemizdir. Tüm dostlarımıza, hemşehrilerimize, dava arkadaşlarımıza selam eder; birlik ve beraberlik içerisinde gönüller yaparak mutlu bir Türkiye Yüzyılı’na kardeşçe uyanmak dileği ile 2023 genel seçim sürecinin ve sonucunun şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlara kapı açmasını temenni ederim. Yine bu vizyon ve misyonla aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm dava arkadaşlarımızı ve hemşehrilerimizi de ortak derdimizin ve paydamızın şehrimiz ve ülkemizin mutlu ve güzel yarınları olduğu bilinciyle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Dedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X