Kocaeli Akademik Odalar Arası Doç. Dr. Utkan Mutman Futbol Turnuvası Başladı

27 Mayıs 2023 11:14
İlimizdeki tüm akademik odaların katıldığı Doç. Dr. Utkan MUTMAN Futbol turnuvası dün akşamki açılış maçları ile başladı. Turnuva 25 Mayıs 2023 – 25 Haziran arasında devam edecektir.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali AKGÜN " İlimizdeki tüm akademik odaların bu etkinlikte geçen sene Ağustos ayında kaybettiğimiz İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13. Dönem Başkanımız Merhum Doç. Dr. Utkan MUTMAN adı verilmesi konusundaki hassasiyeti bizleri çok mutlu etmiştir. Hocamızın adının bu tarz etkinliklerle yaşatılması görevimizdir." açıklamasında ve teşekküründe bulunmuştur.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, İç Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği, Ziraat Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği, Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği, Jeofizik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Eczacı Odası, Kocaeli Barosu, Kocaeli Tabip Odası,  Kocaeli Diş Hekimleri Odası ve Kocaeli Veteriner Hekimler Odası`nın katılımı ile gerçekleştirilen turnuva Sekapark Halı Sahada bir ay boyunca devam edecektir.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube yetkilileri Önce grup maçları,  sonrasında ise eleme usulü final maçlarının oynanacağı turnuvaya tüm inşaat mühendislerinin katılarak takımlara destek olmaya davet ettiler.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X