Sıcaklıklar değişiyor! Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması

01 Aralık 2023 08:48
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde günlerdir etkili olan sağanak ve soğuk hava bu hafta etkisini yitirecek. Sıcaklıklar 6 derece birden yükselecek. İşte 81 ilde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Ege Bölgesi'nin kıyı kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın Marmara ve Kuzey Ege'de güneyli yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale'nin güney çevrelerinin aralıklı ve hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

BURSA 11°C, 21°C
Parçalı bulutlu

EDİRNE 8°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 11°C, 18°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ 10°C, 21°C
Parçalı bulutlu

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X