Müdür Karaduman, Dadaşları ağırladı

14 Eylül 2023 08:27
Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan, özellikle sosyal yönden hayata geçirilen özel projeleri ve yardımlaşma faaliyetleri ile öne çıkan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetiminin kent genelindeki protokol turu devam ediyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki vakıf heyeti, kentimizin yeni İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KALABALIK ZİYARET

Vakıf Başkanı Ahmet Önal’a ziyareti sırasında vakıf başkan vekili Av. Emrah Karaman, başkan yardımcısı Çetin Çomaklı, genel sekreter Murat Şenel, muhasip Erdal Durmuş, yönetim kurulu üyeleri; Sebahattin Uçan, Av. Şinasi Sarı, iş insanları; Şahin Önal, Muhammet Önal, Av. Kadir Alperen Erdal ve Yalçın Kırmaç eşlik etti.

 

“EMNİYET TEŞKİLATI ÇOK ÖZELDİR”

Gerçekleşen ziyaret sırasında yeni emniyet müdürü Faruk Karaduman’ı tebrik eden Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Emniyet teşkilatımız bizler için çok özeldir. Ülkemizin ve kentimizin huzurunun sağlanmasında kolluk kuvvetlerimizin fedakarca yaptıkları görev milletimizin her zaman takdirini kazanmıştır. Müdürümüze kentimize bir kez daha hoş geldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

 

“HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Konukları ile yakından ilgilenen Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise “Kentimizin tüm dinamikleri ile bir araya geleceğiz. Vermiş olduğunuz destek bizler için çok değerlidir. Başta kamu kurumları olmak üzere Kocaeli genelindeki tüm kurum ve kuruluşlarla kentimizin menfaatine olacak her türlü iş birliğine hazırız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X