MUHALEFETİN ÜZERİNDEKİ MORAL BOZUKLUĞU SEBEBİ SELVİ VE OĞANMIŞ!

24 Mayıs 2023 09:43
İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol;” muhalefetin üzerine çöken moral ve motivasyon bozukluğunu ortadan kaldıran ve ateşi yeniden körükleyen Sinan Oğan ve Abdülkadir Selvi'ye milletçe teşekkür borçluyuz”

14 Mayıs seçimlerinde istedikleri başarıyı elde edemeyen muhalefette moraller bozuk. İkinci tura kalan seçimler için iyiden iyiye ümidi kesen Millet İttifakı bileşenleri seçimde kritik bir isim haline gelen ve sandıkta yüzde 5.7 oy alan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan üzerinden oyları almayı hedefledi. Kilit bir isim haline gelen Oğan’ın ise hangi ittifaka yanaşacağı merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile kararını duyuran Oğan Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Bu kararı hazmedemeyen ve Oğan’ın oyları üzerinden Kılıçdaroğlu’nu seçtirmeyi hedefleyen Millet İttifakı bileşenleri ise duruma tepki gösterdi.

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI MUHALEFETİ KIZDIRDI

Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting alanlarında gösterdiği Kılıçdaoğlu videoları ile ilgili TRT ortak yayınında gazeteci Abdülkadir Selvi’nin sorusu üzerine “Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. 'Haydi, haydi' türü. Anladınız mı? Ama montaj ama şu ama bu. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler" ifadelerini kullanması muhalefeti kızdırdı.

“ATEŞİ YENİDEN KÖRÜKLEYEN…”

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile bu iki olayın muhalefete çöken moral bozukluğunu kaldırdığını söyledi. Erol;” 1. turdan sonra, muhalefetin üzerine çöken moral ve motivasyon bozukluğunu ortadan kaldıran ve ateşi yeniden körükleyen Sinan Oğan ve Abdülkadir Selvi'ye milletçe teşekkür borçluyuz....” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X