TUTUŞ’TAN MHP’ YE ZİYARET

18 Kasım 2023 02:00
İzmit Belediyesi Başkan Aday Adayı Muharrem Tutuş, ziyaret programları kapsamında MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve İl Başkan yardımcıları Fatih Galyan ile Esat Muratoğlu'nu ziyaret etti.

İzmit Belediye başkanlığı için ismi geçen en iddialı aday adayı İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, ziyaret programlarına devam ediyor. Gerçekleştirdiği nokta ziyaretlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tutuş, Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) li isimlere ziyaret gerçekleştirdi.

Zaman zaman MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ile bir araya gelen Tutuş, Cumhur ittifakı meclis üyeleri ile de sıkı diyalog halinde. Cumhur ittifakı ortağı MHP ile ilişkilerini sıkı tutmaya özen gösteren Tutuş, İl Başkanı Murat Nuri Demirtaș’ı makamında ziyaret etti.İl Başkanı Demirtaş'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrası,  STK'lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Türkiye Yol-İş Sendikası Bölge eski başkanı Esat Muratoğlu'nu ve Eğitimden sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İş İnsanı Fatih Galyan'ı iş yerlerinde ziyaret etti.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X