'YENİ HÜKÜMETİN BİR ŞEYLER YAPMA İHTİMALİ VAR' DİYEREK İLK TURDA BİTMESİNİ İSTEDİ!

28 Nisan 2023 17:31
Bugün İzmit’te düzenlenen mitingde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş;” 6 genel başkan yan yana gelmiş, çeşitli fikirlerden bizim yapacaklarımız belli kimse ile gizli mutabıkımız yok. Ayın 15’inden sonra gerçek durum şu, en azından yeni bir hükümetin bir şeyler yapma ihtimali var.” Dedi.

Bugün saat 17.00'de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanında seçmenleriyle bir araya geldi.

YENİ HÜKÜMETİN BİR ŞEYLER YAPMA İHTİMALİ VAR

Mitingde konuşan Mansur Yavaş şu ifadelere yer verdi; “Biz 65 milyonun oyuna talibiz. Bizim için Hakkari’deki insanın derdi de Edirne’dekinin de derdi işsizlik pahalılık, herkesin oyuna talibiz. Allah nasip ederse 6 genel başkan yan yana gelmiş, çeşitli fikirlerden bizim yapacaklarımız belli kimse ile gizli mutabıkımız yok. Ayın 15’inden sonra gerçek durum şu, en azından yeni bir hükümetin bir şeyler yapma ihtimali var. Ama 21 yıldır var olan iktidarın yapacağı bir şey kalmıyor. Birleşe birleşe kazanacağız. Gençlerden birinci turda bitireceğimizin sözünü istiyoruz.”

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X