Başkan Büyükakın, haftaya hızlı başladı

08 Ocak 2024 16:08
Başkan Büyükakın, Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının resmen ilan edilmesinin ardından bugün güne İzmit Orhan Camisinde sabah namazı ile başladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı dün resmen ilan edilmesinin ardından bugün güne İzmit Orhan Camisinde sabah namazı ile başladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, İl SKM Başkanı Alper Doğan, İl ve İzmit ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu program sonrası tarihi Orhan Camisinin avlusunda günün anısına da bir fotoğrafta çekildi. Sabahın erken saatlerinde çekilen fotoğrafı sosyal medya mesajıyla paylaşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “İzmit Orhan Camiinde sabah namazıyla güne merhaba dedik. Yapacak çok işimiz var. Tüm hemşehrilerimize iyi haftalar diliyorum” ifadelerini vurguladı.

 

“TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE AZMİMİZ HİÇ EKSİLMİYOR”

Adaylık açıklamasının ardından haftaya hızlı bir başlangıç yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, daha sonra Ak parti İl Başkanı ve beraberinde ki heyet ile birlikte davet üzerine İzmitli esnafların Fevzi Baba Sokak’taki toplu kahvaltısına konuk oldular. Başkan Büyükakın, burada yaptığı konuşmada “Tüm yüklerin altından hep birlikte kalkıyoruz. Yeni dönemin getirdiği sorumlulukla daha çok konuşuyor, daha çok çalışıyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayretle azmimiz hiç eksilmiyor” diyerek paylaştı. Başkan Büyükakın, daha sonra esnafları da gezerek bereketli işler dilemeyi de ihmal etmedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X