‘HÜKÜMET İSTİFA’ SESLERİ KOCAELİ’DE BÖYLE YANKI BULDU

27 Şubat 2023 12:35
Fenerbahçe Konyaspor maçı ve ardından Vodafone Park Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş maçı öncesinde "Hükümet istifa" tezahüratları atılmasının yankıları sürüyor.

10 kentte yıkıma neden olan depremlerin ardından Fenerbahçe-Konyaspor maçı ve sonrasında Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesinde de tribünlerden 'hükümet istifa' sloganları yükseldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli o sloganları hedef alarak “Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. “ ifadelerini kullandı. Kocaeli’den de pek çok isim yaşanan durum üzerinden açıklamalarda bulundu.

ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosunun ardından, Beşiktaş-Antalyaspor maçında da hükümet istifa sloganları atıldı. Duruma tepki gösterenlerin yanı sıra destekleyenler de oldu. Kocaeli’de ise MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurarak “Gönüllü Beşiktaş üyeliğinden tarih itibarı ile ayrılıyorum……!!!” dedi.


“TÜRKİYE TARİHİNİN EN BAŞARILI CUMHURBAŞKANINI İSTİFAYA ÇAĞIRIYOR”

İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu ise “Ali Koç denilen çapsız Fenerbahçe’nin içinden geçti âleme madara etti, bir tane başarısı yok. 4 yıldır ona “İSTİFA ULAN” diyemeyenler, kalkmış Türkiye tarihinin en başarılı Cumhurbaşkanını istifaya çağırıyor. Hadi ulan oradan!” ifadelerini kullandı.

“BEKLEYİN…”


ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl , “Beşiktaş taraftarlarını bu anlamlı eylemlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak henüz "şişman kadın" sahneye çıkmadı.CHP'nin seçim müziği olan "Bir Islıkta Sen Çal" şarkısına vesile olan Türkiye'nin en büyük ve en etkili taraftar gurubu" ultrAslan **" Türkiye'yi sallayacak. Bekleyin...”

“ANLAYAMADILAR”

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya;” Siyaset sandıkta, Futbol sahada kazanılır Bir türlü anlayamadılar.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X