Kemal Kılıçdaroğlu bugün HDP ile görüşecek

20 Mart 2023 11:35
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı saat 12:00’de ziyaret edecek. Görüşmenin Meclis’te gerçekleşmesi bekleniyor.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Ankara'da hareketlilik artmaya devam ediyor. Altılı Masa'nın uzun süren toplantıları sonucu Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Resmi açıklamanın ardından destek çalışmalarına hız veren Kılıçdaroğlu, ziyaretlerine başladı. İlk olarak Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ve Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ile görüşen Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart'ta gerçekleştirmesi planlanan HDP ziyareti ertelendi. Kılıçdaroğlu bu ertelemeye ilişkin HDP'yi işaret ederek "Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız" ifadelerini kullandı. Erteleme sonrası ziyaretin ne zaman gerçekleştirileceğini merak konusuydu, detaylar belli oldu.

KILIÇDAROĞLU-HDP GÖRÜŞMESİ BUGÜN

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP arasında görüşmenin bugün saat 12.00'de yapılacağı açıklandı. Görüşmenin Meclis'te gerçekleşmesi beklenirken, Kılıçdaroğlu ile görüşecek isimlerin Eş Genel Başkanlar Pervin Buldan ve Mithat Sancar olacağı belirtildi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X