KOTO’nun çadırkentine bayram erken geldi

19 Haziran 2023 11:24
Kocaeli Ticaret Odası’nın, Kahramanmaraş’ta kurduğu çadırkente bayram yine erken geldi. KOTO Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki heyet çadırkente giderek, çocuklara bayramlıklarını ve harçlıklarını ulaştırdı

KOTO GELENEĞİ BOZMADI

Kocaeli Ticaret Odası’nın; yönetim kurulu, meclis üyeleri, komite üyeleri ve üyelerin bağışlarıyla Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kurduğu çadırkente yine bayram erken geldi. Ramazan Bayramı’nda çadırkentte yaşayan çocuklara bayramlık hediye eden KOTO, Kurban Bayramı’nda da geleneği bozmadı.

KOTO HEYETİ ÇADIRKENTE GİTTİ

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Kaya, Meclis Üyeleri Emine Nilay Özkan, Handan Kümeli ve Komite Üyesi Hadiye Akkurt ile birlikte Kahramanmaraş’a giderek, çadırkentte ikamet eden çocuklara bayramlıklarını ulaştırdı, harçlık dağıttı.

‘BİRLİKTE AŞACAĞIZ’

Titiz bir hazırlıkla bölgeye giden KOTO heyeti, çocukların bedenlerine uygun bayramlıkları hediye ederek, çadırlara konuk oldu. Çadırkent sakinlerinin bayramını kutlayan Başkan Bulut, “Geleneğimizi bozmadık, bayram coşkusunu yine çadırkentimizde, çocuklarımızla başlattık. Bizleri birbirimize bağlayan milli ve dini günlerimize sıkı sıkı tutunarak, bu zor günleri de yine hep beraber aşacağız” dedi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X