Seçkin Hafızlardan Başiskele’de Kur’an-ı Kerim Ziyafeti

12 Nisan 2023 14:02
Başiskele Belediyesi, Ramazan programları kapsamında Türkiye’nin seçkin hafızlarının katılımıyla “Dualarla Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” düzenlendi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim Ziyafeti’nde dünyaca ünlü hafızlar Başiskele’ye geldi. Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Dünya Kur'an Okuma Birincisi Kurra Hafız Nebi Yaşar, Dünya Kur'an Okuma Birincisi Hafız Ali Tel, Dünya Kur'an Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir ve ilahi ve kasideleriyle Tasavvuf Müziği Sanatçısı Naci Bülbül katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği Ramazan ayının manevi iklimini yaşamak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, Teravih Namazına müteakiben başta depremzedelerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz adına sela okunması ile başladı. Ardından Naci Bülbül’ün güzel ezgi ve ilahileri ile devam eden program Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle devam etti. Türkiye’nin seçkin hafızları ve Dünya Kur'an Okuma Birincilerinin okuduğu Aşr-ı Şerif’lerini can kulağıyla dinleyen vatandaşlar, hep birlikte huzurlu bir gece yaşadılar. Başiskele İlçe Müftülüğü baş vaazi Muhammed Yıldız hocanın da okuduğu dualar ile okunan Aşr-ı Şerif’lerin ardından hep birlikte eller semaya açıldı ve dualar edildi.

 

11 Ayın Sultanı Ramazan’ın anlam ve önemini pekiştiren program sonunda katılımcı hocalara çiçekler takdim edildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X