AK GENÇLERDEN OYUNCAK SEFERBELİĞİ

08 Mart 2023 12:30
Merkez üssü Kahramanmaraşta gerçekleşen “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen 7,4 ve 7,6 şiddettindeki deprem için, depremin ikinci gününden beri Kahramanmaraş’ta yardımlarını sürdüren AK Gençler, bölgedeki çocukların acılarını bir nebze unutturmak için oyuncak seferberliği başlattı.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve beraberindeki AK gençler, depremin ikinci gününden beri Kahramanmaraş’ta depremzedelere yardımlarını sürdürürken, deprem bölgesinden gelerek ilimize yerleşen depremzedelere sürekli ziyaretler yaparak, her hafta ihtiyaçları için aramalar gerçekleştiriyor. Son olarak ise AK Gençler bölgedeki çocukların acılarını bir nebze unutturmak ve yüzlerinde tebessüm oluşturmak adına oyuncak seferberliği başlattı.

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

1 tır dolusu oyuncak ile deprem bölgesine yola çıkmaya hazırlanan AK Gençler için Başkan Çağlayan, “Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ve en iyi oyun arkadaşları olan oyuncaklarımızı deprem bölgesine göndermek üzere hazırladık. Yardım için seferber olan tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Tek temennimiz acılarımızın bir an önce sarılması ve bu gaye ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her hafta deprem bölgesindeki ekiplerimizle, gerek ilimizde yapmış olduğumuz çalışmalarımız ile yaralarımızı birlikte saracağız” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X