Ali Güney İzmit’in köylerini arşınladı

24 Nisan 2023 11:14
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Ali Güney İzmit’in kırsal mahallelerini karış karış gezerek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sıcak ilgi ve sevgisiyle karşılanan Av. Güney Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere yönelik müjdelerini vatandaşlarla paylaştı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sahada yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti’de Milletvekili Adayları ilçe ilçe ziyaretler düzenleyerek vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Adaylığının açıklandığı andan itibaren yoğun bir çalışma temposunda vatandaşlarla buluşan Av. Ali Güney İzmit’in kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

KIRSAL MAHALLELERDE GÜNEY’E YOĞUN İLGİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Güvercinlik, Çavuşoğlu, Hasancıklar, Süleymaniye, Ortaburun, Kurtdere, Biberoğlu ve Emirhan Mahallelerine ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Ali Güney, vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşların sıcak ilgi ve sevgisiyle karşılanan Güney, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çiftçilere yönelik açıklanan 10 yeni müjdeyi vatandaşlara anlattı.

HİZMET VE ESERLERİMİZ HER KESİMİN HAYATINA DOKUNUYOR

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Ali Güney, “AK Parti olarak bir asırlık hizmetleri 20 yılda hayata geçirdik. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz eser ve hizmetlerle Türkiye’de yaşayan her bir vatandaşımızın, milletimizin her bir kesiminin hayatına dokunduk. Bundan sonrada aynı irade ve kararlılıkla daha büyük işleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız her gün yeni bir müjde açıklıyor. Çiftçilerimize ve kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimize yönelik de önemli projeler açıkladı. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X