ARDUÇ ÇOK İDDİALI; 8 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ

17 Nisan 2023 09:06
CHP gençlik kolları genel başkan yardımcısı ve CHP' nin Kocaeli 8. sıra milletvekili adayı Caner Arduç milletvekili aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Hem Partisinin Seçim koordinasyon merkezinin programlarına katılan arduç hemde gençlerle yaptığı programlarla taktirleri üzerinde topluyor. Geçtiğimiz gün körfez ilçesinde gerçekleştirilen iftar programında ilk defa oy kullanacak gençlerle buluşan Arduç, programa milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya' yıda katarak gençlerin soru yağmuruna birlikte cevap verdiler.

ARDUÇ KOCELİ SEÇMEN PROFİLİNİN ÜÇTE BİRİ 35 YAŞ ALTI

Gençlerle yapılan iftar programında millet ittifakı birleşenlerinden, muharrem ince' nin ittifaka katılması gerektiğiyle ilgili, eğitimden, gelecek kaygılarına onlarca soru soran gençlerle keyifli bir akşam geçiren millletvekili adayları Caner Arduç ve Mehmet ümit Küçükkaya, ülkenin geleceğinden duydukları kaygıyı anlatarak bu seçimlerin kişisel tercihlerden daha çok bir sistem tercihi olduğunu bu sebeple ülkeyi yönetmeye talip olan ittifaklarında çok renkli olması gerektiğini dile getirdi. Kocaeli' de de gençlerin yoğun olarak oy kullanacağı bu dönemde gençlerin oy vereceği adresin Cumhuriyet Halk Partisi olması gerektiğini anlatan Arduç,  "kendi geleceğimizi oylacağımız bu kritik seçimlerde bir dönemlik bizi tercih edin, iktidarımızda gençler için yapacağımız onlarca proje var, sizlerin büyük desteğiyle inşallah iktidar olacağız" dedi.

8 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ.

Kocaeli' nin en iyi listesinin Chp' nin listesi olduğuna değinen Arduç, bu dönem gerek Gebze' ye gerek ittifak partilerimize listelerde büyük yer verdik. İlimizde ittifak partilerimizde oldukça güçlüler, tabanlarının oylarını partimize yansıtmaları için tüm teşkilatlar büyük çaba sarfediyor, gebze li adaylarımız olağanüstü çalışmalar yapıyor, biz zaten gençler için 9 aydır sahada çalışıyorduk bugün bu çalışmaları daha da hızlandırarak yaklaşık 550 bin seçmene ulaşmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken gerek sosyal medya üzerinden gerek hane ziyaretleri yaparak gerek bugün yaptığımız iftar programında olduğu gibi iftarlar yaparak ortak mutabakat metninde yer alan gençler için olan projelerimize gençlere anlatmaya oylarını kazanmaya çalışıyoruz. Motivasyonumuz yüksek Kocaeli' de durumu tersine çevirip 8. milletvekilini de alacağımızı düşünüyorum. Biz Gençler olarak bu işi başaracağız ve Kocaeli' den meclise bir genç milletvekili göndereceğiz dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X