Artut, Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

17 Kasım 2023 10:14
Dilovası AK Parti Kadın kolları başkanı Gülay Artut, 2024 Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.
''DİLOVASI'NIN HER KARIŞ TOPRAĞINDA AYAK İZİM VAR''
Gülay Artut, ''Bu özel günümde yalnız bırakmayıp yanımda olduğunuz teşekkür ederim.  Bundan 19-20 yıl önce teşkilatta gönül bağıyla hareket ederek  çalışacak kadın yokken ben bugün Belediye Başkan aday adayıyım. Kadınlar bir araya gelince yapamayacağı bir şey yok. Cumhurbaşkanı,  ekibine ve teşkilat mensuplarına biz kadınlara bu fırsatı verdikleri için teşekkür ederim. Rabbim Belediye Başkanlığı yapmayı nasip etsin. Dilovası'nın her karış toprağında ayak izim var. Bizi işi bitirecek konumda görmelisiniz'' dedi.
 
''DİLOVASI TÜRKİYE'NİN EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKIDA BULUNUYOR''
''Dilovası iki mega kentin arasında kalmaktadır. Ekonomik anlamda bir numaralı şehir ve sanayi şehri. Bu gelirleri haklımızın hizmetine sunmak istiyoruz. 7 liman ve 6 OSB bulunuyor.
 
''DİLOVASI'NIN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM''
 
Artut, ''Seçimi kazandıktan sonra, haklımız için çalışarak vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Aday adayıyım inşallah aday olurum. Kazandıktan sonra Dilovası'nda bir ilki yaşayarak ilk kadın belediye başkanı olurum. Yanımda olup destek veren herkese teşekkür ederim. Birlikte başaracağız'' diye açıkladı.
 
GÜLAY ARTUT KİMDİR?
 
1973 yılında Ağrı’da doğdu. 1976’dan bu yana ailesi Gebze’de kendisi ise 30 yıldır Dilovası’nda ikamet etmektedir. İlk, orta ve lise öğrenimini Gebze’de tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü, Lisans mezunudur.
2009 yılından bu yana aktif olarak siyaset yapan Artut, Ak Parti Dilovası Kadın Kolları’nda Yönetim Kurulu Üyeliği, Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak görev yaptı. 2011-2013 yıllarında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, 2011-2014 yılları arasında Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevinde bulunan Artut, görevi boyunca kadınlar hakkında birçok projeye ve çalışmaya imza attı.
2013-2023 yılları arasında 10 yıl boyunca Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulundu. Artut, evli ve 4 çocuk annesidir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X