Başkan Aygün, MÜSİAD İstişare Toplantısı’na Katıldı

19 Haziran 2023 10:35
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yer aldığı MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşti

YÜKSEK İSTİŞARE HEYETİ TOPLANTISI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi bu kez Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de yer aldığı Yüksek İstişare Heyeti üyeleri, gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Aygün, “MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantımızı Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat'ın iştirakleriyle gerçekleştirdik. Ticaret Bakanlığı'mızın 2028 hedeflerine dair sunumlarının da gerçekleştiği toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BAKAN ÖMER BOLAT’IN KATILIMIYLA 

Toplantıya katılan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, sosyal medya hesaplarından yaptığı değerlendirmede, “MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısına katılım sağladık. Sanayicilerimiz ve iş adamlarımızın görüşlerini dinledik. İhracattan e-ticarete, ticaret diplomasisinden müteahhitliğe kadar ekonomi ve ticaret gündemimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde istişarenin önemine dikkat çekerek iş dünyamızla mutlak bir iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.  MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı da toplantıya katılımlarından dolayı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Yüksek İstişare Heyeti üyelerine teşekkür etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X