Başkan Aygün’den Gönül Birliği Vurgusu

07 Aralık 2023 11:09
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 60 Evler Dayanışma Derneği ve İbn-i Sina İlkokulu Okul Aile Birliği’nden gelen konukları ile çalışmalarını paylaştı

İSTİŞARELERİNE DEVAM EDİYOR

Derince genelinde birbirinden önemli eser ve projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her fırsatta kentin dinamikleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Gerçekleşen toplantılarda vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Aygün, ilçeye kazandırdığı ve yapımı planlanan projeleri de paylaşıyor. Başkan Aygün bu bağlamda son olarak 60 Evler Dayanışma Derneği ve İbn-i Sina İlkokulu Okul Aile Birliği’nden gelen konuklarını ağırladı.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

İlk olarak İbn-i Sina İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Demirdiş, yönetim kurulu üyeleri Kübra Taşkın, Dilek Türkkölesi ve Reyhan Yazıcı'yı konuk eden Başkan Aygün, ardından 60 Evler Dayanışma Derneği Başkanı Erman Ceylan, yönetim kurulu üyeleri Bekir Ayvaz ve Akansel Aloğlu ile bir araya geldi. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “4,5 yıllık süreçte gönül birliği içerisinde çalışarak ilçemize birbirinden değerli projeler kazandırdık ve çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X