Başkan Büyükakın’dan batlamaya ilişkin ilk açıklama!

07 Ağustos 2023 15:43
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın” patlamada can kaybı olmamasını temenni ediyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ekiplerimiz olay yerinde hızla müdahale ediyor ve güvenliği sağlamak için yoğun çaba gösteriyor.”

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda patlama  meydana geldi. İlçenin sahil kesiminde saat 14.40 sıralarında TMO Kocaeli Başmüdürlüğü liman silosunda henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Yoğun duman ve toz bulutuna neden olan patlama sonucu bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Patlama sesi Körfez'in birçok kesiminden duyuldu. İlk belirlemeler göre patlamada 10 kişinin yaralandığı belirlendi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada” Derince Limanı'ndaki Toprak Mahsülleri Ofisi'nin silolarında  meydana gelen patlamada can kaybı olmamasını temenni ediyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ekiplerimiz olay yerinde hızla müdahale ediyor ve güvenliği sağlamak için yoğun çaba gösteriyor. Hepimize büyük geçmiş olsun.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X