Başkan Özlü’den Afet Bölgesinde Çalışan Personeline Özel Teşekkür

23 Şubat 2023 14:09
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, depremin ilk gününden itibaren afet bölgesinde görev yapan ve Başiskele’ye dönüş yapan personeller ile değerlendirme ve özel bir teşekkür toplantısı gerçekleştirdi.

İKİ HAFTANIN ARDINDAN

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki yıkıcı depremin ardından Başiskele Belediyesi tüm imkanlarını afet bölgesi için seferber etti. Depremin meydana geldiği 6 Şubat’tan bu yana bölgeye gıda, kıyafet, ekskavatör ve çöp kamyonu gibi çeşitli ihtiyaçları sevk eden Başiskele Belediyesi, 34 personeli ile bölgede yaraları sarmak için canla başla çalışmalarını gerçekleştirdi. Afetin yaşandığı ilk günden beri bölgede bulunan 34 personel görevlerini diğer gönüllü personellere devrederek iki haftanın ardından Başiskele’ye dönüş yaptı.

 

DENEYİM VE GÖZLEMLERİNİ PAYLAŞTILAR

Bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ilçeye dönüş yapan personeller ile bir araya geldi ve kendilerine birer plaket takdim etti.  Afet bölgesinde görev yapan personeller Başkan Özlü ile yaşadıkları deneyimleri ve bölgedeki gözlemlerini paylaştılar. Başkan Özlü, gönüllü olarak afet bölgesinde görev alan personellere yapmış oldukları kahramanca çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X