Başkan Özlü’den Hacı Ziyaretleri

10 Temmuz 2023 14:47
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen hemşehrilerini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Yasin Özlü, kutsal topraklara giderek Hac farizasını yerine getirerek Başiskele’ye dönen Belediye Meclis Üyeleri Şakir Özkaraaslan ve Muzaffer Can’ı, mesai arkadaşları Zehra Batmaz, Saffet Cengiz, hemşehrileri Tekin Batmaz, Adem Korkmaz, Ömer Korkmaz, Gazi İsmail Peçe, Ramadan Çamlı, Mehmet Koca, Musa Koca, Mustafa Çay, Mustafa Tekin, Sadettin Uysal, İrfan Şaşı, Müyesser Cinemre, Mustafa Cinemre, Hüseyin Kozluca,  Hasan Kozluca, Nimet Ayaz, Fahri Ayaz, Necmettin Karaaslan, Bülent Karaaslan ve Rıfat Usta'yı evlerinde ziyaret ederek Hac ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını temenni etti.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ev sahipleri, Başkan M. Yasin Özlü’ye zemzem suyu ve hurma ikramında bulundular.

BAŞKAN ÖZLÜ: ALLAH TÜM HERKESE NASİP ETSİN

Başiskeleli komşularıyla bir süre sohbet eden Başkan Özlü ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada "Allah (c.c) herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin. Bu işler bir bakıma nasip meselesi. İnşallah bizlere de nasip olur demek gerekir. Bu vesileyle o kutsal toprakları ve beldeleri görüp Hac ibadeti görevini yerine getiren tüm hacılarımızın ibadetlerini Allah kabul etsin.” şeklinde konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X