Başkan Söğüt İstiklal Marşı Törenine katıldı

15 Ocak 2024 12:09
Her hafta farklı bir okulda İstiklal Marşı törenine katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu hafta da Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile birlikte katıldığı bayrak töreninde Başkan Söğüt , gençlere kısa bir konuşma yaptı.

 Her hafta farklı bir okulda İstiklal Marşı törenine katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu hafta da Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde bayrak törenine katıldı. Alkışlarla karşılanan Başkan Söğüt yaptığı konuşmada şehitlerimize de yer verdi.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI
Hafta sonu gerçekleşen Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklerimizin üzüntüsünü gençlerle paylaşan Başkan Söğüt; ‘’ bu kutsal topraklar için canına kaybetmiş vatan evlatlarımız var. Ben geçmişten günümüze bu vatan uğruna canını yitirmiş tüm Yiğitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Bu ülkede özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak üzerinde ölen varsa, vatandır. Bizlere düşen topraklarımıza sahip çıkıp, vatanını, milletini, bayrağını seven gençler yetiştirmektir ‘’ dedi.

‘’SİZLERE GÜVENİYORUM’’
Gençlere her zaman güvendiğini, inandığını söyleyen ve gençler için Körfez’ de bir çok yatırım ve projelere imza atan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; ‘’ hepinize canı gönülden inanıyorum, güveniyorum. Bu vatanın her bir ferdi bizim için çok değerlidir ve biliyorum ki sizler bu ülkeyi en iyi yerlere taşıyacaksınız. Ve biliyorum ki bizler sizler sayesinde ülkemizi muasır medeniyetlerin başında göreceğiz ‘’ dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X