HARUN YILDIZLI "BELEDİYE BAŞKANINI, MİLLETVEKİLİNİ ELEŞTİRECEK YER BURASI DEĞİL"

02 Eylül 2023 14:28
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe kongresinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı “Belediye Başkanının milletvekilinin eleştirileceği yer burası değil. Danışma kurullarında birbirimizi eleştiririz. Ketin problemlerini konuşalım.”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongre 2 adaylı gerçekleşecek. Seçimde Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan CHP İzmit İlçe Başkanlığı için yarışacak.

“İZMİT’İN ÖZ EVLADI BİR KARDEŞİNİZİM”

Kongrede söz alan CHP Milletvekili Harun Yıldızlı “Ben büyüklerimin nasihatlarını her zaman dinlerim bunlar çok önemlidir. Doğma büyüme İzmit’in çocuğu buranın öz evladı bir kardeşinizim. Siyasete çok küçük yaşlarda başlayıp 12’li 13’lü yaşlarda şimdiki Hikmet abime mahallemizde park istiyoruz diye dilekçe vermiş bir kardeşinizim. Partim benim için her şeyden önce gelir. Parti olmazsa Harun Yıldızlı, Haydar Akar Muhip Kanko diye birisi yok. Bir örgüt başkanını Ankara’ya gönderdiğiniz için minnettarım.

“KİM SEÇİLİRSE EMRİNDE OLACAĞIM”

Belediye Başkanının milletvekilinin eleştirileceği yer burası değil. Danışma kurullarında birbirimizi eleştiririz.  Ketin problemlerini konuşalım. 99 depremini yaladık o günden beri deprem ile ilgili yapılan bir şey yok. 12 ilçe var bilim adamları İstanbul depremini konuşuyor 20 senedir bu ülkeyi yönetiyorlar yaptıkları bir şey yok. Çayırova’daki hastane duruyor, Kartepe’deki hastane hayırlı olsun diyorlar. Hayal satıyorlar. Bizler kentin problemlerini konuşmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde bizim iktidarımızda bunun en önemli problemler arasında bir numaraya almalıyız. Kim seçilirse seçilsin emrinde olacağız, belediye başkanı da bizim örgüt başkanı da bunu herkes böyle bilsin istiyorum”

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X