CHERY PLAZA KOCAELİ KAYA MÜŞTERİLERİ İLE BULUŞTU!

23 Haziran 2023 14:15
İlimizde saygın iş insanları olarak çok geniş bir kesim tarafından yakından tanınan Kaya ailesi otomotiv alanında yıllardır son derece başarılı çalışmalara imza atıyor. Yılların deneyimi ile otomotiv sektörünün öncülerinden Kaya ailesi bu kez Chery Plaza Kocaeli Kaya ile kıymetli müşterileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ VE KALİTELİ HİZMET 

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu güvencesiyle şehre yeni bir soluk getiren Chery Plaza Kocaeli Kaya,  21 Haziran Çarşamba günü kapılarını değerli müşterilerine açtı. Chery’nin . Üstün teknolojileri ve geniş iç hacimleriyle öne çıkan suv modelleri Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8  ile  yenilikçi bir sürüş deneyimi fırsatını şehrimize getirdi. 

OTOMOBİL TUTKUNLARI İÇİN HEYECAN VERİCİ GELİŞME 

Kocaeli, Türkiye'nin otomotiv sektöründe önemli bir merkez olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kez “Chery” markasıyla yapılan yatırım, Kocaeli'de otomobil tutkunlarına heyecan verici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Kapılarını açan Chery Plaza Kocaeli Kaya, kaliteli ve güvenilir hizmetiyle müşterilerini plazaya davet ediyor. 

OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO!

20 yılı aşkın teknolojik birikimi, üstün hizmet becerileriyle Türkiye'de çok sayıda istihdam sağlamayı ve otomobil pazarına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen otomotiv devi Chery,  Türkiye pazarında 1.6 L TGDI motor ve 7 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO gibi üç farklı SUV modelini kullanıcılarına sunuyor.

MODERN VE ŞIK TASARIMIYLA, CHERY PLAZA KOCAELİ KAYA!

Geniş bir alana sahip olan showroom ziyaretçilere rahat ve konforlu bir ortam sunarken, güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle ağırlanan ziyaretçiler, araçların iç ve dış detaylarını yakından inceleyebilecek, test sürüşleri yapabilecek ve uzman satış danışmanlarından bilgi alabilecek.

KAYA “SABIRSIZLANIYORUZ” 

Chery Plaza Kocaeli Kaya'nın açılışında konuşan Kaya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya "Chery Plaza Kocaeli Kaya olarak müşterilerimize kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra, müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Chery'nin benzersiz teknolojisi ve çevre dostu araçlarıyla Kocaeli'deki otomobil tutkunlarına farklı bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X