Derince İlçesinde Gönülden Gönüle

08 Şubat 2024 12:17
Vali Seddar Yavuz’un örnek projesi “Gönülden Gönüle” ile Valiliğimiz koordinasyonunda gerçekleştirilen ziyaretlerle şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllere dokunulmaya devam ediliyor.

Kimsesizlerin kimi olmak amacıyla yürütülen ve Vali Yardımcılarımız tarafından yapılan hane ziyaretleri bugün deDerince ilçesinde devam etti.

Vali Yardımcısı Ali Ada,Derinceilçemizde ikamet eden yaşlı, engelli,ihtiyaç sahibi 10 aileyi ziyaret ederek, onlarla hemhal oldu.

Ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali YardımcısıAli Ada, ailelerin ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi, yapılması gerekenler noktasından ilgili birimlerin bilgilendirileceğini ve ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten aileler: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a da selamlarını ilettiler.

Ziyaret edilen ailelerin hayır dualarını alan Vali Yardımcısı AliAda, ziyaretler esnasında rastladığı çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X