DÜNYADA DA TÜRKİYE’DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

28 Mayıs 2023 22:17
AK Parti Kocaeli İl binası önünde kutlamalar süryor. Cumhur İttifakı bileşenleri yaptıkları zafer konuşmaları ile halka sesleniyor.

Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı.Saat 08.00 itibarıyla yurt genelinde başlayan oy kullanma işlemleri 17:00 itibari ile sona erdi. Erdoğan Yüzde 52 ile seçimi aldı.

“OSMANLI TOKADINI YEDİLER”

AK Parti Kocaeli il binası önünde zafer kutlamaları başladı. Sadettin Hülagü alanda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;” Türkiye Cumhuriyeti sadece 780 km bir alan değil bosna hersek’ten bütün ümmetin göz bebeği olan sizlersiniz. Bugün kabe’de mesci’i aksa’da geceleri dua edenlerin kazandığı bir vakit bugün. İstanbul sokaklarına yazdılar zulüm 1453’te başladı dediler. Bizler Ayasofya’yı açan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

DÜNYADA DA TÜRKİYE’DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvelili Cemil Yaman;” Canım sevdam Kocaeli her birinize teşekkür ediyorum. Kaybedeni olmayan seçimin kazananı 85 milyon. Buradan gücünü yalnız bu milletten alan dünya mazlumlarına yardım eden Cumhurbaşkanımıza selam olsun. Selam olsun gözümün nuru Gebzemize, Darıcamıza, Körfezimize, İzmitimize, Kandıramıza, Kartpememize, Gölcüğümüze,Karamürselimize. Selam olsun gönül coğrafyamıza. Hiç endişemiz olmasın artık dünyada ve Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Siz dünya zalimlerine öyle bir osmanlı tokadı attınız ki bir daha Türkiye’mizin iç işlerine müdahale edemeyecekler. Biz sizi bu güne kadar aldatmadık ne dediyseniz onu yaptık bizim efendimiz bu aziz millettir. Derdimiz davamız sevdamız sizsiniz”dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X