EMEL CEYLAN BALCIOĞLU ADAY ADAYI OLDU

15 Mart 2023 15:44
Kocaeli’nin tanınan ve sevilen isimlerinden Avukat Emel Ceylan Balcıoğlu Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan ve 16 Mart’ta kadar sürecek olan Aday adalığı başvurularının start vermesi ile hareketlilik arttı. Resmi başvuruların başladığı Ak Parti’de adaylığını açıklayan isimler de il binasına gelerek başvuruda bulunuyor. Kocaeli’nin tanınan simalarından Avukat Emel Ceylan Balcıoğlu da bugün aday adaylığı başvurusu yapmak için il binasına geldi. Resmi başvuruyu yapan Balcıoğlu burada yaptığı açıklamada ;”Bu şehrin bir evladı olarak bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu şehrin öz evlatları olarak hem şehrimize hem ülkemize bir birlik mesajı vermek istiyoruz. Biz var olduğumuzu ve sayın cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla tekrar yapacağımızı umuyorum." dedi

EMEL CEYLAN BALCIOĞLU KİMDİR?

1980 yılında İzmit'te doğdu. 2001 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2006 yılından bu yana AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevler alan Balcıoğlu, 2014 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan aday adayı da olmuştu. Balcıoğlu evli ve 2 çocuk annesi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X