ESKİ BAKAN VARANK’TAN TARHAN’A TOKAT GİBİ CEVAP!

19 Haziran 2023 18:33
CHP Yurtdışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan’ın CHP’deki değişim taleplerine ilişkin yaptığı açıklama sonrası AK Parti Bursa Milletvekili aynı zamanda Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Mustafa Varank’tan tepki geldi.

CHP Yurtdışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan, partisinin genlerinde, geleneklerinde genel başkanının istifası veya imzayla gönderildiği bir tarih olmadığını belirterek, “CHP'yi tanıyanlar tarihi bilir. CHP'nin geleneklerinde, genlerinde genel başkanın istifası veya genel başkanının imzayla gönderildiği bir tarih yoktur. CHP kurultaya gider, kendini yeniler. Kurultayda da yeni aday çıkarsa, yeni yarışlar olursa olabilir mi? Biz ona karar veremeyiz." Açıklamasında bulunmuştu.
“DAMARLARINDA DOLAŞIYOR”
Tarhan’ın bu açıklamasına AK Parti Bursa Milletvekili aynı zamanda Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Mustafa Varank’tan tepki geldi. Varank Tarhan’ın sözleri sonrası sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamada bulundu;” Genlerinde istifa yok ama kaset operasyonu ile genel başkan değiştirip, Cumhurbaşkanı adayı istifa ettirmek damarlarında dolaşıyor...”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X