Rozetini Erdoğan taktı İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti'ye katıldı

07 Kasım 2023 15:38
İYİ Partiden istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Partiye katıldı. Rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK toplantısında taktı.

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleşen MKYK toplantısında taktı. 

CHP İLE İTTİFAKA KARŞI ÇIKMIŞTI

Eylül ayında yaptığı açıklamalarda, CHP ile ittifaka tepki gösteren Hatipoğlu, "Ama tabii ki bir sağ parti ile belirli prensiplerde ittifak yapabiliriz. AK Parti, MHP, Saadet Partisi olabilir" demişti. 

Hatipoğlu, CHP'yle ittifakın partisine de zarar verdiğini söylemiş, bu sözleriyle parti içinden bazı kesimlerce tepkiyle karşılanmıştı. 

Hatipoğlu ayrıca, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olabileceğini de ifade etmişti. Hatipoğlu, bu açıklamalardan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüş ayrılığı yaşadı. Bu durumu da açıklayan Hatipoğlu, 2 Kasım'da yaptığı açıklamada İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X