İzmit Belediyesi'nden işçilere mitinge katılın mobingi !

28 Nisan 2023 15:53
İzmit Belediyesi’nin, bugün CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek miting öncesi işçilere mobing uyguladığı iddia edildi.

Bugün saat 17.00'de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanına gelerek seçmenleriyle buluşacak. Hava şartları dolayısıyla katılımın da az olması beklenen miting öncesi bazı vatandaşlar miting alanına gelerek beklemeye başladı.

MİTİNGE GELMESİ İÇİN ÇALIŞANLARA MOBİNG UYGULANDI İDDİASI!

60 bin kişilik miting alanını doldurma telaşına düşen İzmit Belediyesi’nin ise çalışanlarına mobing uyguladığı iddia edildi. İki genel başkanı ağırlayacak olan CHP’nin Millet ittifakının geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ve boş alanlara seslediği mitingin tekrarlanmaması için İzmit Belediyesi'nde yetkili sendika olan Genel İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük tarafından aranan işçiler zorla mitinge katılmaları yönünde mobinge maruz kaldığını iddia edildi. Gerçekleşecek mitinge katılmayan işçilerin ise yevmiyelerinin kesilmesi ile tehdit edildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X