İzmit’li esnaf, Erdoğan’ın seçim zaferi sonrası kilolarca baklava dağıttı

05 Haziran 2023 17:28
Zincirlikuyu Caddesi esnaflarından Okumuş Mobilya Sahibi Burhanettin Okumuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından, vatandaşlara tatlı dağıttı.

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turundan zaferle çıktı. Seçim sonuçları yurt genelinde oldukça büyük ve çoşkulu kutlamalara sahne oldu. Erdoğan’ın yeniden başkan seçilmesi sonrası Zincirlikuyu Caddesi’nin sevilen ve tanınan esnaflarından Okumuş Mobilya’nın sahibi Burhanettin Okumuş vatandaşlara 25 kilo baklava ikramında bulundu.

“İSTİKRAR SÜRSÜN İSTEDİK, ÇOK ŞÜKÜR”

30 yıldır esnaflık yapan Okumuş, Türkiye’nim zorlu bir seçim süreci geçirdiğini ve Başkan Erdoğan’ın mazbatayı alması halinde esnafa tatlı sözü verdiğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı; ”Türkiye için zor bir seçimdi, biz esnaf olarak bu devamlılığın sürdürülmesinden yanaydık.21 yıl boyunca ülkemize büyük hizmetleri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başımızdan gitmesini istemiyorduk. Millet olarak sandığa gittik ve irademizi bu yönde ortaya koyduk. Türkiye’nin kazanımlarının heba olmaması adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanması için çok dua ettik. Kazanması halinde esnaf arkadaşlarımıza da söz vermiştim. Allah’ın izniyle de seçimler Cumhurbaşkanımızın zaferi ile sonuçlandı. Bizde bu sözümüzü yerine getirdik. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım misali. Hem esnaf arkadaşlarımıza, hem de vatandaşlarımıza işletmemizin önünde tatlı dağıttık.”Dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X